De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Sunday, November 15, 2009

Weer nieuwe websites gelanceerd!

Het blijft gewoon komen hoor, leuke nieuwe websites met oorspronkelijke en originele inhoud. Ondanks de beperkte inhoud blijken de websites telkens weer de bezoekers aan te spreken, en uit te nodigen om gebruik te maken van de getoonde reclames.

Dit zijn nieuwe websites van dit moment;

Olympische Spelen Vancouver 2010
Benieuwd naar de Olympische Spelen en wat de komende winter de Deelnemers zijn? Het wordt natuurlijk weer super in Vancouver! Lees alles over de Winterspelen en de Zomerspelen!

NL OK
NL OK laat u alles zien over leuke Nederlandse websites. Lees meer over de volgende onderwerpen: Diversen, Financieel, Gezondheid, Nederland, Telecom, Vrije Tijd, Werk en Wonen.

Kinderliedjes
De website kinderliedjes.org laat allerlei leuke liedjes zien. Bijvoorbeeld Antieke liedjes, Hippe liedjes, Kerstliedjes, Kinderen voor kind. en Sinterklaasliedjes.

Spaarrente Overzicht
Bij welke bank krijgt u de hoogste spaarrente? Kijk op spaarrenteoverzicht voor een compleet overzicht van spaarrentes.

Spaarrentes vergelijken
Op de website Spaarrentes vergelijken kan je de hoogste spaarrentes! vergelijken en vinden.

Zorgverzekering Vergelijken
Op zorgverzekering vergelijken kan je eenvoudig uw zorgverzekering met andere zorgverzekeringen vergelijken. Top toch?

Kilometerheffing
Eenvoudig de kilometerheffing berekenen die per 2012 wordt ingevoerd? Je kan hier alles lezen over de kilometerprijs, de Kosten van kilometerrijden, Belasting auto, Minder files, de Spitstoeslag en de Wegenbelasting.

Labels: , , , , ,