De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Monday, August 31, 2009

Nieuwe websites

Adres of telefoonnummer vinden
Op Zoek Adres kan je een verloren adres zoeken. Er zijn zoekmogelijkheden naar adres, woonplaats en andere gegevens. Zoek je een telefoonnummer? Voor een telefoonnummer zoeken kan je kijken bij Telefoonnummeropzoeken.nl. Zij bieden een erg simpele zoekmogelijkheid om een verloren telefoonnummer van een vriend of familielid terug te vinden.

TV en shownieuws
Volg het laatste shownieuws op Shownieuws.org ! De laatste roddels en nieuws van de sterren vind je hier. Verzot op TV kijken, maar geen TV in de buurt of vind je het gewoon leuk om op je computer of laptop TV kijken? op Je kan op computer TV kijken met TV Via Internet.

Weer
Erg belangrijk; wat is de regenverwachting? Kijk op Regenverwachting.com voor de laatste informatie van gerenommeerde weerinstituten en websites over de regenvoorspelling. Ook kan je de website Regen.nu bezoeken, dan kom je alles te weten waar nu regen is.

Gezondheid
Een bijzondere tijd; zwanger zijn. En hoeveel weken ben jij zwanger? Wil jij alles weten over de kenmerken van 15, 16, 17 of 18 weken zwanger? Lees dan verder op de website WekenZwanger.com.

Labels: , , , , , , , ,

Lang Parkeren Schiphol
Onafhankelijk overzicht voor lang parkeren bij luchthaven Schiphol. Vliegen wordt zo wel heel aantrekkelijk. Hier worden interessante tarieven getoond waar je goedkoop parkeren Schiphol kan vinden. De kosten voor parkeren worden bijgehouden en geactualiseerd.
Diverse aanbieders worden getoond; Schiphol langparkeren, Central Parking en Total Care Parking.

Labels: , ,

HSL geluidsoverlast

Sinds kort rijdt de HSL-trein, voorlopig met een beperkte dienstregeling. De HSL-trein geeft nu veel geluidsoverlast. De HSL is nog maar net gaan rijden, en het regent al klachten. De hsl-trein dendert hard door en geeft suizend geluid, alsof er een vliegtuig over de rails rijdt. Voor de reizigers wel aardig, voor de omwonenden minder leuk.De HSL-trein blijkt veel overlast te geven. Van klachten over het geluid tot ecologische schade tot veiligheidsrisico's. Er wordt veel geklaagd over het geraas van de HSL-trein. De vraag is wat er aan de overlast wordt gedaan. Op dit forum vindt u alles over de klachten over het lawaai, de overlast, en kunt u lezen wat er aan wordt gedaan om de overlast van het HSL-tracee te beperken. Er starten binnenkort geluidsmetingen HSL. Heeft u ook last van de HSL geluidsoverlast? Kijk op de website www.hsloverlast.nl en Neem actie!

Labels: