De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Sunday, December 03, 2006

MBA opleiding - haal een master, postdoctorale opleidingen en beroepsopleidingen

Doe een master, postdoctorale opleidingen en beroepsopleidingen

Haal een master titel!
Zoek je een verdieping in je werk? Wil je de volgende stap op je carrierepad nemen? Een mastertitel helpt daarbij. Er is een breed aanbod van postdoctorale opleidingen en beroepsopleidingen waarbij je een MBA-titel behaalt.

Wat houdt een MBA precies in?
Je kan meer lezen over de MBA titel en het studieprogramma. Een mastertitel helpt bij het verbeteren van je carrierepad. Er is een breed aanbod van postdoctorale opleidingen en beroepsopleidingen waarbij je een MBA-titel behaalt. Maar wat is nu precies de status en waarde van die titel? Krijg je er sneller nieuw werk door en stijgt je waarde op de arbeidsmarkt?

Welke MBA opleidingen zijn er?
Lees meer over het aanbod van Nederlandse MBA opleidingen. In Nederland is een steeds breder aanbod van postdoctorale opleidingen en beroepsopleidingen waarbij je een MBA-titel behaalt. Het SCO-Kohnstamm Instituut stelt in opdracht van het weekblad Intermediair ieder jaar een ranglijst op van de twintig beste MBA-opleidingen in Nederland. Naast de bekende scholen zoals de Rotterdam School of Management, Nyenrode en Nimbas, zijn er steeds meer anderen. Een nieuwkomer is Euro MBA, de MBA-opleiding van de Open Universiteit Nederland. Ook de Tias Business School kwam vanuit het niets opeens op de tweede plaats. Er is dus nog een flinke bewegelijkheid in de status van de verschillende opleidingen.

Wereldwijd groeit het aanbod van MBA-opleidingen fors. De business schools schieten als kool uit de grond. Er is een zeer brede keus aan business schools die een MBA-titel aanbieden. Bekijk het aanbod van buitenlandse MBA opleidingen op de website.

Hoe kies ik een MBA?
Het is niet makkelijk om een MBA te kiezen. Bekijk de beste MBA opleidingen en kies een MBA in 7 stappen. Je kan ook meer lezen over de kosten van een MBA studie. De kosten van een MBA-opleiding kunnen flink varieren. MBA's kunnen veel geld kosten. De goedkoopste MBA die in Nederland kan worden gehaald is die bij het LOI, deze kost minder dan 10.000 euro. De 'reguliere' MBA-opleidingen in Nederland zijn aanzienlijk duurder. Voor een volledige MBA-opleiding op Nyenrode of de Tias Business School betaal je al gauw 50.000 euro.


Bezoek ook MBA opleidingen voor nog meer informatie.

Huis en Tuin

Alles over je tuin
Een van de belangrijkste eisen aan een woning is een goede buitenruimte; bij voorkeur een tuin. Een tuin kan heerlijk zijn en vormt een belangrijke plek om met elkaar te zijn. Voetballen op het gras, barbequen tot 's-avonds laat. Genieten in de zon van een ontbijtje of een hapje en een drankje. Maak een keuze uit de onderwerpen die hieronder staan.

Tuin ontwerpen; Maak een mooi tuinontwerp ...
Tuinarchitect; Kies voor tuinarchitectuur ...
Decoratie van je tuin; Leuke decoratie en tuinmeubelen ...
Tuinmeubelen; Neem goede tuinmeubelen ....
Tuinonderhoud; Tijdig onderhoud is nodig ....
Neem een tuinhuisje; Een tuinhuisje, leuk ....
Vijver in je tuin; Een vijver verlevendigt je tuin ....
Zwembad in je tuin; Lekker zwemmen in je zwembad ....

Een leuke tuin
Een tuin onder architectuur met een vrolijke decoratie en goede tuinmeubelen. Een goed ontwerp is belangrijk. Waar zit je 's-avonds nog zo lang mogelijk in de zon? Waar groeit welke plant het beste? Is een vijver nog een optie? De tuin is een verlengstuk van de woonkamer. Zorg voor een goede aansluiting tussen de woonkamer en de tuin.

Tuinieren is voor iedereen
In welke mate ben jij een tuinier? Het op peil houden van de tuin vergt alle aandacht. Elk seizoen brengt zo zijn werkzaamheden. Bedenk goed bij het aanleggen van een tuin welke mate van onderhoud je bereid bent om te plegen. Grote planten betekent veel snoeien. Maar teveel bestrating kan een te hard beeld geven. Overweeg om je tuin te laten ontwerpen door een hovenier.

Als je nog meer wilt weten, dan hebben wij nog een heleboel handige tips en handige links verzameld op de website Huis en Tuin.