De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Monday, November 13, 2006

Vertalen Tsjechisch

Vertaal van Nederlands naar Tsjechisch en van Tsjechisch naar Nederlands

Beëdigde vertaling van Nederlands naar Tsjechisch en vice versa
Wij zijn een beëdigd vertaalbureau voor het vertalen van Nederlands naar Tsjechisch en van Tsjechisch naar Nederlands. Onze beëdigde vertalers staan garant voor een goede inhoudelijke, stilistische en terminologische kwaliteit van de vertaling. Wij streven naar een uitmuntende dienstverlening. Wilt u iets laten vertalen of heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen. Zie de pagina Meer informatie voor onze contactgegevens.
Kies een van de volgende pagina's:
Vertalen van Nederlands naar Tsjechisch
Vertalen van Tsjechisch naar Nederlands

Nauwe samenwerking met de klant
Graag werken wij nauw samen met de klant; wij vinden namelijk dat een perfecte vertaling alleen tot stand kan komen in samenwerking met de klant. Naast het leveren van hoogwaardige vertalingen beseffen wij dat ook zaken als levertermijn en tarief bijdragen aan de kwaliteit van ons product. Wij zullen ons uiterste best doen om ook u van die kwaliteit te overtuigen. U kunt meer lezen over de kosten en de algemene voorwaarden als u wilt.

Wat is een beëdigde vertaling?
Een beëdigde vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler en (op fraudebestendige wijze) voorzien van een handtekening, een stempel en een verklaring dat de vertaling volledig is en naar eer en geweten is gemaakt. De Nederlandse rechtbank laat alleen vertalers met aantoonbare opleiding of bekwaamheid toe tot beëdiging. Wanneer u een document moet overleggen aan een officiële instantie, dan is een beëdigde vertaling benodigd. Het gaat dan bijvoorbeeld om een geboorte- of huwelijksakte, een diploma, een uittreksel van de Kamer van Koophandel, een contract of een gerechtelijk vonnis.

Lees verder op Super Sites - Europe Directory - Gratis Advies