De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Friday, January 30, 2009

Een hoge spaarrente levert veel geld op!

Zoek jij een hoge spaarrente? Wij laten de verschillende spaarrekeningen zien die een hoge rente geven. De reguliere banken geven rentes van 3 of 4,00 procent per jaar. Maar er zijn voldoende goede banken waar je een rente van boven de 5,00 procent op jaarbasis ontvangt. Dat levert al snel een paar tientjes per jaar extra op. Dat is toch zonde om te laten gaan? Kijk daarom nu welke bank de hoogste spaarrente van dit moment geeft.
Websites over sparen
Het vergelijken van alle spaarrekeningen
Vergelijk de spaarrentes bij de belangrijkste Nederlandse banken
Waar zijn de allerhoogste spaarrentes te vinden
Gemakkelijk de beste spaarrente van dit moment vinden
Internetsparen biedt nog steeds de hoogste rentes
Vind de hoogste spaarrente op sparen zonder voorwaarden
Welke bank geeft nu de hoogste rente
Vind de beste spaarrente op een spaarrekening
Vergelijk de spaarrekeningen van de Nederlandse banken hier. Je vindt een compleet spaarrente overzicht zodat je de hoogste rente vinden kan! Een spaarrekening met een Hoge Spaarrente is dan zo gevonden. Wilt u toch uitsluitend bij een Nederlandse bank sparen? Dat kan ook. De MoneYou spaarrekening biedt een rente van 5,10%. Moneyou is dochter van ABN Amro en een 100% Nederlandse bank.
De Credit Europe Bank spaarrekening biedt een spaarrente van 5,00% per jaar, en dat is de hoogste spaarrente die zonder voorwaarden wordt aangeboden op de Nederlandse spaardersmarkt. De Credit Europe Bank is een Turkse bank, maar zij valt volledig onder de Nederlandse spaardersgarantie.

Labels: , , , , ,