De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Saturday, January 13, 2007

CV ketel

Koop of huur een nieuwe CV-ketel!
Bent u toe aan extra comfort in uw huis? Een lekkere warme douche en heerlijk genieten op de bank in een knus warm gestookd huis? Zonder dat de rekeningen van de energiemaatschappij torenhoog zijn, of dat u zich schuldig voelt voor het milieu? Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om lekker warm te zitten, en toch energiezuinig te zijn. Koop of huur een nieuwe CV-ketel! Al heel veel Nederlandse huishoudens hebben een HR-ketel in huis! En dat maakt voor het milieu een hoop uit.

Ruim keuze aan ketels
Het ruime aanbod van verschillende type ketels, de mogelijkheid om een combiketel te nemen, de verschillende type huizen, het aantal radiatoren, allemaal factoren die de keuze voor een ketel lastig maken. Het aanschaffen van een CV installatie is niet eenvoudig. Oriƫnteer eerst, laat u adviseren door een erkend bedrijf en maak een weloverwogen keuze. Lees in ieder geval even onze tips voor het kiezen van een nieuwe CV-ketel.

Er is tegenwoordig een ruime keuze aan ketels en aanbieders. We kunnen de ketels indelen in een conventionele combi ketel, HR combiketel en de VR combiketel. Voor de drie groepen combiketels geldt dat ze allemaal lucht nodig hebben voor de verbranding.

Kies kwaliteit
Is uw ketel meer dan 10 jaar oud? Dan is het zeer waarschijnlijk dat het plaatsen van een nieuwe ketel u direct geld zal besparen. Kies uit een van de Nederlandse cv-ketel fabrikanten, zij staan garant voor een optimale zekerheid in warmte. Kies een CV ketel die jarenlang probleemloos zijn werk doet. Belangrijk is dat de ketel daarbij ook schoon, zuinig en milieuvriendelijk is. Ketels zijn leverbaar met verschillende vermogens en met wisselende inhoud. U kunt advies krijgen over het juiste type CV-ketel. Met de keuze voor een combi-ketel slaat u twee vliegen in 1 klap. Warm water om te douchen of baden, en uw centrale verwarming in orde!

Denk aan het milieu
Ketels zijn tegenwoordiger energiezuinig! CV-ketels zijn onder te verdelen in drie groepen, naar oplopend rendement. Ketels met een hoog rendement zetten gas efficiƫnt om in nuttige warmte en zijn dus energiezuiniger. Dit geldt ook voor combiketels die naast verwarming ook warm water leveren.

Zelf kopen of leasen?
Een lastige vraag; gaat u de ketel kopen of huren? Sommige energiebedrijven verhuren CV-systemen. Dit bespaart u een grote investering. Het onderhoud is bij de huur inbegrepen. Ook kunt u vaak losse onderhoudscontracten afsluiten. Maar u kunt een ketel ook gewoon zelf kopen.

Meer informatie over het kopen van een cv-ketel!