De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Monday, April 09, 2007

Tips voor in en om het huis

Wij geven handige tips voor het inrichten en onderhouden van je huis!

Kies meubels die net zo groot zijn als je huis. Woon je klein, koop dan kleine meubelen. Een villa? Plaats een paar goede grote meubels zodat het geen volle indruk krijgt. Maak een onderscheid tussen enkele goede basis meubels en accesoires. De kleine dingen kun je bij wijze van spreken per seizoen wisselen. Zo blijft je woning afwisselend, terwijl je toch een goede duurzame basis hebt.

Pleeg voldoende onderhoud. De Vereniging Eigen Huis heeft uitstekende gidsen voor het noodzakelijke regelmatige onderhoud van de woning. Wat moet je allemaal onderhouden, en welk onderhoud kun je in elke maand doen? Vergeet niet af en toe de dakgoten schoon te maken en het dak te inspecteren. Een lekkage is vervelend en kan kostbaar zijn! De opstalverzekering gaat uit van een juist en regelmatig onderhoud. Laat je dit na, dan loop je de kans dat er bij schade minder wordt uitgekeerd.

Lees meer handige tips voor het onderhouden en inrichten van je huis en tuin.

Labels: