De beste links op het internet waar je gratis advies kan krijgen over allerlei onderwerpen. Gratis advies geeft veel tips en adviezen om het leven leuker en gemakkelijker te maken! Van huis verkopen, wonen tot koken en spelletjes.

Thursday, June 07, 2007

Nieuwbouw woning Bergschenhoek

Zoek je een nieuwe woning in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk? Lansingerland heeft prachtige woningen te bieden in de nieuwe woonwijk Parkzoom II.

Bergsche Zoom, dat wordt ideaal wonen voor grote en kleine mensen. Met grote en kleine wensen. Midden in Lansingerland, in de nieuwe woonwijk Parkzoom. Een ideale locatie voor wie graag in de Randstad woont, maar toch wat meer rust, ruimte en groen zoekt. Met het grote aanbod aan voorzieningen heeft u de stad eigenlijk niet meer nodig. Maar wilt u er toch even heen, dan liggen zowel Den Haag als Delft en Rotterdam op een steenworp afstand.

Bergsche Zoom wordt een wijk met een geheel eigen sfeer, dankzij stoere lijnen en afwisselende kleuren. Hierdoor onderscheidt het zich binnen de woonwijk Parkzoom duidelijk van de andere deelplannen. Natuurlijk modern, maar zeker met een knipoog naar het verleden. Mooie details in metselwerk worden afgewisseld met prachtig hout en klassiek zink. Met de hoogteverschillen ontstaat er een speelse wijk, waarbij natuurlijk alle op- en aanbouw opties voor nog meer afwisseling zorgen. Met droomhuizen waarvan u niet durfde te dromen...

Bergsche Zoom wordt een wijkje met slechts 112 koopwoningen, verdeeld over 76 eengezinswoningen en 36 twee-onder-één-kappers. De drie hoofdtypes zijn weer onderverdeeld in diverse subtypes. En deze subtypes hebben op hun beurt weer een ruim aanbod aan opties. Zo kan in Bergsche Zoom iedereen zijn eigen droomhuis kiezen.

Koop een nieuwbouw huis! Kies voor een twee-onder-een kapper in Bergschenhoek. Parkzoom is prachtig!

Labels: , , ,